miercuri, 28 martie 2012

Ce ti-e si cu Facebook-uiala asta!!!?!!?

Ce ti-e si cu Facebook-uiala asta!!!

Ne bantuie. Ne bantuie pentru a ne surprinde sau ne bantuie pentru a ne distruge?!
Am ajuns sa folosim Facebook-ul chiar si atunci cand facem cea de-a doua treaba. Dimineata. 24 de ore din 24. Chiar si de Craciun. Impodobim bradul pe FB, il asteptam pe Mos Craciun pe FB.
Cum se foloseste Facebook-ul? Foarte simplu.
Dam like la o postare de-a unui prieten virtual doar pentru ca stim ca acelei persoane ii place chestia respectiva, nu pentru ca si noua ne place sau suntem interesati. Comentarii pentru a ne baga in seama si pentru a ne evidentia calitatile intelectuale...Ne afisam sub o alta forma, o forma care tinde spre perfectiune. Uneori postam diverse lucruri pentru a incerca sa obtinem o reactie din partea celuilalt (cand esti indragostit de o anumita persoana, iar sentimentele nu-ti sunt impartasite cu adevarat si de obicei refuzi contactul face 2 face, hopa folosesti Facebook-ul, stiind ca acea persoana va vedea si va reactiona, fie intr-un mod placut, fie intr-unul neplacut, dar va reactiona). Cu alte cuvinte, ne injosim. Oare de ce este nevoie pentru a nu mai actiona asa? Ne plangem pe Facebook. De ce este necesar sa starnim compasiunea celor 300, 500, 1000 de persoane cu care suntem "prieteni"? De ce trebuie sa vedem cu toti povesti cu care nu avem nici in clin, nici in maneca?

Oare chiar ne pasa?

2 comentarii:

  1. 1. Felicitari pentru blog(de care am aflat...chiar de pe Facebook)! Il asteptam de ceva timp...acum am reusit sa fac si anumite legaturi;)
    2. Din pacate, lucrurile sunt chiar mai grave decat cum le-ai prezentat tu. Pentru cei mai multi Fb-ul e un mod de viata, si nu o unealta menita sa ii ajute in viata REALA.
    3. Spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumescccc mult!! Promit ca voi reveni cu articole mult mai interesante.

    RăspundețiȘtergere