sâmbătă, 7 aprilie 2012

Too little...Too late

Lumea este plina de prietenii improbabile. Cum incep? Cu o persoana disperata, in necaz, si o alta dispusa sa ii ofere o mana de ajutor. Cand o astfel de bunatate e oferita, putem, in sfarsit, sa vedem valoarea celor pe care i-am desconsiderat. Si inainte sa ne dam seama, o legatura s-a format, indiferent daca ceilalti o pot intelege. Prieteniile improbabile pot incepe oricand. Cei singuri inteleg mult mai bine acest fapt.

Toata lumea are nevoie de cineva pe care sa se bazeze. Dar cateodata in viata, oamenii pe care i-am crezut mereu alaturi, pleaca. Nimic nu-i pentru totdeauna. Si vine timpul cand toti trebuie sa ne luam ramas bun de la o persoana draga pe care o cunoastem. Ramas bun de la tot ce am considerat bun. Ramas bun de la cei despre care credeam ca nu ne vor parasi niciodata. Si daca se intampla asta, e uimitor la ce recurgem pentru a-i aduce inapoi.

Da! Viata este o calatorie. Una in care uneori e mult mai bine sa calatoresti cu un insotitor. Acel insotitor poate fi oricine. Si totusi, in ciuda celor mai bune intenti, unii insotitori se pierd de-a lungul drumului. Si in acel moment calatoria noastra devine una insuportabila.
Fiintele umane au fost facute pentru multe lucruri, dar singuratatea nu este unul dintre ele.

Un comentariu: